Dansatori Petrecere Aniversare

 

dansator majorat, dansatori majorat, dansator aniversare, dansatori aniversare, dansator onomastica, dansatori onomastice, dansatori surpriza, dansatori cadou, dansator petrecere, dansator petrecere privata, dansatori petreceri, dansator petrecerea burlacitelor, dansatori petreceri burlacite, dansatori petreceri private, striperi, stripperi, striptease masculin, dansatori striptease masculin, striperi 8 martie, dansatori 8 martie, stripperi petrecere, striper petrecere, striperi majorat aniversare

DANSATORI PETRECERE ANIVERSARE | ONOMASTICA

Se spune ca iubirea nu are varsta...
Ei bine Funky Boys sunt de aceeasi parere. Indiferent de varsta, orice doamna si domnisoara (cu varsta de peste 18 ani), merita, macar o data in viata, o astfel de experienta deosebita. Aniversarea unei doamne/domnisoare este intotdeauna un prilej de bucurie pentru cei dragi. Aparitia unui striper la acest tip de petrecere aniversara nu va face decat sa completeze aceasta atmosfera efervescenta, printr-un show captivant de striptease masculin. Sarbatorita va fi tratata ca o regina, cu mult respect si bun gust, iar atmosfera de la aniversare va fi cu siguranta una extrem de distractiva. Indiferent de varsta, acest show va fi savurat atat de sarbatorita, cat si de restul invitatilor.
Daca doriti sa oferiti sarbatoritei un cadou inedit cu un moment artistic de exceptie, nu ezitati sa rezervati un striper chiar acum! Funky Boys - un cadou special pentru o doamna/domnisoara speciala.

www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare