Dansatori Petrecere Surpriza

 

dansator majorat, dansatori majorat, dansator aniversare, dansatori aniversare, dansator onomastica, dansatori onomastice, dansatori surpriza, dansatori cadou, dansator petrecere, dansator petrecere privata, dansatori petreceri, dansator petrecerea burlacitelor, dansatori petreceri burlacite, dansatori petreceri private, striperi, stripperi, striptease masculin, dansatori striptease masculin, striperi 8 martie, dansatori 8 martie, stripperi petrecere, striper petrecere, striperi majorat aniversare

DANSATORI PETRECERE SURPRIZA | STRIPERI PROFESIONISTI

Surprize... Surprize...
Aveti cumva o prietena speciala, o iubita, o sora, o fiica sau o sotie pe care doriti sa o surprindeti? Perfect! Noi o vom surprinde cu siguranta!!! Orice idee ati avea, cu noi va deveni realitate... doar spuneti-ne cateva lucruri despre doamna sau domnisoara vizata, iar impreuna vom gasi cu siguranta un mod inedit de a o soca si fascina in egala masura. Daca doriti sa oferiti pur si simplu, fara nici o ocazie speciala, un program artistic de striptease masculin, care sa i se intipareasca in minte pentru totdeauna norocoasei domnisoare/doamne, contati pe Funky Boys! Vom crea o surpriza de proportii!!!
Ii vom oferi un moment unic si memorabil de striptease masculin integrat intr-un scenariu special de tip surpriza, creat special pentru ea, iar in functie de profesie, varsta sau hobby-uri putem personaliza impreuna acest show-surpriza.

 Detalii si rezervare pe www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare