Dansatori Petreceri Funky Boys

 

dansator majorat, dansatori majorat, dansator aniversare, dansatori aniversare, dansator onomastica, dansatori onomastice, dansatori surpriza, dansatori cadou, dansator petrecere, dansator petrecere privata, dansatori petreceri, dansator petrecerea burlacitelor, dansatori petreceri burlacite, dansatori petreceri private, striperi, stripperi, striptease masculin, dansatori striptease masculin, striperi 8 martie, dansatori 8 martie, stripperi petrecere, striper petrecere, striperi majorat aniversare

DANSATORI PETRECERI | STRIPERI FUNKY BOYS


Cum a inceput...
Trupa de striptease masculin Funky Boys a fost lansata oficial in 08 Martie 2009.
In fiecare an Funky Boys si-a extins componenta trupei, complexitatea show-urilor si sistemul de rezervare. Prin creatiile artistice marca Funky Boys aveti posibilitatea sa aduceti doamnelor si domnisoarelor din România o bucurie, un moment numai al lor, un cadou bine meritat cu diverse ocazii.

Cum a evoluat...
In fiecare an trupa Funky Boys a participat la sute de evenimente de striptease masculin atat in cluburi si restaurante din toata tara cu show-uri artistice pentru 8 Martie, Lady's Night etc., cat si la sute de petreceri, organizate cu diferite ocazii - petreceri de burlacite, aniversari, petreceri corporate etc.
In fiecare an trupa Funky Boys si-a perfectionat show-urile artistice, creatiile devenind din ce in ce mai captivante datorita integrarii de elemente coregrafice tribale, dans contemporan si rumba.
De asemenea componenta trupei s-a schimbat permanent de-a lungul anilor pe baza unor criterii riguroase de selectie: seriozitate | punctualitate | devotament | aspect fizic foarte atragator | inaltime minima de 180 cm | experienta de minimum 5 ani in dans, striptease sau animatie | abilitati motrice deosebite | prezenta scenica | carisma | profesionalism | conduita exemplara. Astfel, astazi trupa de striperi Funky Boys este formata exclusiv din stripperi profesionisti, multi dintre ei fiind chiar fosti colaboratori ai unor cunoscute trupe din România. Trupa Funky Boys si-a reinventat permanent structura artistica, si-a restructurat componenta si si-a imbunatatit considerabil sistemul de rezervare si serviciile oferite, totul pentru ca doamnele si domnisoarele invitate la evenimentul pe care il organizati sa experimenteze ceva cu totul si cu totul deosebit.

Ce va oferim...
Acum, dupa mai bine de 10 ani de experienta in acest domeniu, putem afirma fara indoiala ca ceea ce va ofera trupa Funky Boys este cu mult peste ceea ce s-a sperat sa fie. Echipa Funky Boys a creat special pentru dumneavoastra show-uri artistice de striptease masculin extrem de spectaculoase, cu coregrafii complexe si tehnica ireprosabila. Acum, pachetele de servicii Funky Boys sunt extrem de variate si gata sa satisfaca cerintele si celor mai pretentioase doamne si domnisoare. De asemenea trupa Funky Boys va pune la dispozitie o serie de oferte si promotii speciale pentru 8 Martie si Petrecerea Burlacitelor. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati! 

www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare